Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conductor d’un camió ha mort atropellat a l’AP-7 a Castellet i la Gornal

L’accident ha generat cues i aturades al llarg del matí i el migdia.

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’autopista AP-7, al punt quilomètric 203,5 a Castellet i la Gornal (Alt Penedès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 10.45h.

Per causes que encara s’estan investigant, el conductor d’un camió ha mort atropellat. Segons primeres informacions, el conductor d’un camió avariat al carril dret de la via i que es trobava fora del vehicle, ha estat atropellat mortalment per un segon camió. El conductor del segon camió ha resultat ferit lleu i l’han traslladat a l’Hospital de Vilafranca.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a la incidència viària, la via ha quedat tallada durant un quart d’hora i, en aquests moments, només hi ha un carril obert en sentit nord i cues de 8 km.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: