Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sanció de quatre partits per Xavi Costa

L’stick del jugador del Noia impactava al clatell de Marc Puigvert (Arenys) en el duel del passat 22 de gener. Costa, absent a Reus, també es perdrà els partits contra Liceo, Barça i Alcoi.

El jugador del Noia, Xavi Costa, es perdia aquest cap de setmana davant el Reus el primer dels quatre partits de sanció que ha rebut per part de la Federació Espanyola de Patinatge, arran de l’acció que es va produir en el partit d’OKLliga a la pista de l’Arenys, el passat 22 de gener.

A 14 minuts per finalitzar el partit, l’stick del jugador d’Amposta impactava al clatell de Marc Puigvert en una disputa per la bola. Acció que en el partit va resultar amb amonestació verbal per Puigvert i possesió pel Noia, però que va ser revisada a la conclusió del partit i s’ha resolt amb sanció de quatre partits de lliga per Xavi Costa.

Una decisió que s’ha demorat en el temps, ja que el jugador prenia part en el duel de la jornada següent contra el Sant Cugat, però que el passat diumenge no podia disputar el xoc a la pista del Reus.

El màxim golejador del Noia aquesta temporada, amb 17 gols, també es perdrà els següents partits, a la pista del Liceo, contra el Barça a l’Ateneu, i al Francisco Laporta d’Alcoi. La seva reaparició en lliga es produiria en el duel a casa contra el Calafell, l’11 de març, una setmana després de la Copa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: