Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’espectacle ‘Moriu-vos’, de Cultura i Conflicte, arriba a Cal Bolet aquest diumenge

L’espectacle ‘Moriu-vos’, de Cultura i Conflicte, arriba a Cal Bolet aquest diumenge

El diumenge a les 19h, al Teatre Cal Bolet, tindrà lloc l’espectacle ‘Moriu-vos’ de la companyia Cultura i Conflicte.

‘Moriu-vos’ és un projecte que posa la mirada en la gent gran. En el transcurs de poques generacions, al món occidental, ha canviat molt la percepció de la vellesa. De ser una figura amb autoritat moral, a qui se li suposava saviesa i experiència i que tenia un paper central en l’estructura familiar, ha passat a ser una persona inútil, que no entén el món i a qui s’ha d’apartar perquè no molesti. L’espectacle és un crit contra l’edatisme i la invisibilització de la vellesa.

El passat mes de gener, la companyia va fer una crida a les persones majors de 70 anys que volguessin participar a l’espectacle. Com a resultat d’un sorteig, quatre dones de Vilafranca han assajat una petita coreografia amb la ballarina Montse Colomé i pujaran a l’escenari de Cal Bolet diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: