Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament recomana utilitzar els aparcaments perifèrics amb motiu de la Rua

L’Ajuntament recomana utilitzar els aparcaments perifèrics amb motiu de la Rua

L’esdeveniment de la rua coincidirà també amb el tall de trànsit que afecta el carrer Amàlia Soler amb motiu de la reurbanització del carrer Tossa de Mar, que pot agreujar la situació.

Divendres tindrà lloc la Rua de Carnaval de Vilafranca, amb la participació de 26 carrosses i 8 comparses, amb unes 3.000 persones disfressades, que sortirà de la cruïlla de l’avinguda de Tarragona amb el carrer de Moja.

El fet que durant diverses hores, des de les 20.30h, quan comença la rua, fins més enllà de la mitjanit, estiguin tallades l’avinguda de Tarragona, la rambla de Nostra Senyora i l’avinguda de Barcelona, l’artèria principal de la vila, comportarà gran afectació al trànsit de vehicles. Per aquest motiu els usuaris dels aparcaments privats situats en aquestes vies no podran ni entrar ni sortir dels seus aparcaments en aquesta franja horària.

L’esdeveniment de la rua coincidirà també amb el tall de trànsit que afecta el carrer Amàlia Soler amb motiu de la reurbanització del carrer Tossa de Mar, que pot agreujar la situació.

És per això que l’Ajuntament recomana a totes les persones que vinguin de fora en vehicle privat per gaudir de la rua de Carnaval, així com als membres de les diverses comparses i carrosses, que evitin accedir al centre de la Vila i utilitzin els diversos aparcaments perifèrics gratuïts.

Així mateix, a causa de l’afectació de la Rua de Carnaval, el servei de bus urbà anul·larà excepcionalment la darrera expedició de les 2 línies.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: