Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del VAAC està en marxa fins a l’1 de maig

La segona edició del Vilafranca Aparador d’Art Contemporani aixeca les persianes de 7 locals buits per dinamitzar-los.

La inauguració de la segona edició del VAAC tenia lloc divendres al vespre amb la presència dels representants de les entitats que el fan possible. El VAAC és una mostra d’art contemporani a peu de carrer organitzada pel Casal amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca. S’aprofiten locals comercials buits i en desús per a instal·lar-hi obres d’artistes consolidats i emergents, amb la col·laboració de la galeria Palmadotze. Els espais també serveixen com a aparador pels vins de cellers joves del nostre territori.

El responsable de l’àrea de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Vilafranca Joan Manel Montfort explicava que l’anterior edició va donar bons resultats.

El VAAC compta amb la participació d’onze artistes i sis vins en set locals situats en diferents punts del centre.

La mostra estarà activa fins a l’1 de maig. Els divendres 3, 10, 17, 24 i 31 de març i 14 i 21 d’abril, a partir de les vuit del vespre i des del vestíbul del Casal, hi haurà visites guiades. Cal fer reserva prèvia enviant un correu a l’adreça . Entre tots els visitants se sortejaran vals de compra de centre Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: