Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Vallhonesta farà un pregó de la festa major de Vilafranca vinculat a la ràdio

Va començar la seva carrera a Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Els administradors van presentar la periodista Anna Vallhonesta Espinosa aquest dimecres al vespre en un acte públic al Vinseum com l’encarregada de donar el tret de sortida de la festa major de Vilafranca amb el seu pregó.

Vallhonesta és editora i presentadora del programa ‘No ho sé’ de RAC1. Ha estat guionista d’‘El Món a RAC1’ durant tres temporades i del ‘Via Lliure’ durant tres temporades més. També va dirigir i presentar ‘El Món a RAC1’ l’estiu passat. Llicenciada en Periodisme i Màster en Comunicació Social a la Universitat Pompeu Fabra, va començar la seva trajectòria com a periodista a Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

La periodista explica que va ser convocada un diumenge a una reunió amb els administradors i no va tardar en sospitar la proposta que li farien.

Tot i que no vol avançar com serà el pregó perquè encara s’ha de preparar i perquè vol mantenir la sorpresa, Vallhonesta ja ha deixat clar que la ràdio hi tindrà un pes important, bàsicament perquè ella, el 28 d’agost a aquella hora, té programa.

Laura Bages, en nom dels administradors i administradores, ha confessat que, de seguida, van pensar en ella com a candidata.

Els motius de l’elecció han estat diversos. El quintet considera que «es tracta d’una dona referent en el periodisme de casa nostra» destacant que «durant anys, ha explicat l’actualitat municipal des de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, inclosa la relacionada amb la Festa Major». A més, «compta amb una important trajectòria com a comunicadora en el món dels castells». Els administradors també destaquen «la seva progressió professional en l’àmbit català, que l’ha situat com una de les periodistes de referència al conjunt del país».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: