Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La guanyadora del premi Josep Pla, Gemma Ventura, presentarà el llibre divendres a Vilafranca

‘La llei de l’hivern’ es presentarà a dos quarts de vuit a l’Escorxador

L’Escorxador de Vilafranca acollirà aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre la presentació del llibre ‘La llei de l’hivern’, de la vendrellenca Gemma Ventura Farré, que estarà acompanyada per la bookstagramer Laia Santís.

L’obra, guanyadora del Premi Josep Pla 2023, fa visible la forma com suplim cada absència amb un caire intimista i màgic. En el llibre, s’explica com una noia vetlla el seu avi, i en la solitud absoluta té dues grans companyies: la de la memòria i la de la imaginació. Mentre els cirerers es despullen, la llei de l’hivern s’imposa recordant-nos que per renéixer cal deixar anar.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: