Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts proposa un pla de dinamització pel c/ Comerç per potenciar la seva activitat econòmica

El candidat Aureli Ruiz ha explicat que volen que totes les naus protegides que hi ha al carrer Comerç tingui usos reals i vinculats a l’activitat econòmica relacionada amb el món vinícola.

El candidat de Junts a l’alcaldia, Aureli Ruiz, ha explicat aquest dilluns al matí algunes de les propostes que estan treballant per dotar de més potencial econòmica el carrer del Comerç. Tot recordant que la fase d’urbanització ja està pràcticament enllestida, Ruiz ha explicat que estan en converses amb ADIF per tal d’acord com s’ha de fer la cobertura de les vies a l’alçada de l’estació, tot suprimint el mur que actualment separa aquesta zona del camp dels Rolls i de la plaça de l’estació.

Aureli Ruiz ha comentat que en aquests moments ja hi ha dos plans de millora a la zona que estan en marxa, però des de Junts han apuntat que volen facilitar que les naus protegides del carrer del Comerç tinguin usos reals. Per això, ha avançat que estan elaborant un Pla de Dinamització que ha de facilitar l’activitat econòmica en aquesta zona.

Acompanyat de Joan Manel Montfort, que formarà part també de la seva candidatura, el cap de llista de Junts ha volgut refermar l’aposta que es fa ja des de l’Ajuntament per donar ús a la nau del número 29, i que s’estengui a la resta de les que hi ha protegides en aquesta façana del carrer Comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: