Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juanjo Isern presenta a Cal Figarot el projecte per les eleccions de la FCF de dilluns

El candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol intervenia acompanyat de l’exdelegat territorial, Manel Duran, i el candidat a vicepresident, Antonio Escudero.

Acompanyat de l’exdelegat territorial, Manel Duran, i d’Antonio Escudero, candidat a vicepresident de la Federació, Juanjo Isern presentava aquest dimecres al vespre a Cal Figarot el seu rebatejat projecte ‘Tots Junts fem força’, de cara a la repetició electoral a la FCF, del proper dilluns, 13 de febrer.

Uns comicis celebrats el 22 de maig del 2022 i que s’han de repetir per irregularitats en el procés de votació, després de la sentència del Tribunal Català de l’Esport del passat mes de gener.

Al llarg d’aquest darrer mes les candidatures d’Alex Talavera i de Juanjo Isern van negociar la possibilitat d’unificar-se com una de sola, fent front comú a l’equip de Joan Soteras. Finalment, les discrepàncies van acabar amb una desena de companys de Talavera incorporant-se a la llista d’Isern: entre ells l’exdelegat al Penedès i Garraf, Manel Duran. Aquesta fuga va provocar que una debilitada candidatura ‘Els clubs primer’, d’Alex Talavera, fos anul·lada per la Junta Electoral.

De cara als comicis de dilluns, doncs, la d’Juanjo Isern figura com l’única alternativa amb capacitat i suports suficients per poder sortir escollida.

En l’acte, davant una notable representació de clubs i personalitats del futbol a la zona, també intervenia Antonio Escudero, candidat a vicepresident. Escudero és l’actual vicepresident social del Barça.

A hores d’ara també s’està pendent de la possible exclusió del procés electoral del fins ara president, Joan Soteras, per part del Tribunal Català de l’Esport. Ara mateix sembla poc probable que hi hagi un veredicte abans del proper 13 de febrer, tenint en compte que ens trobem a menys de quatre dies de les eleccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: