Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta ‘Educar per al col·lapse’, que reflexiona sobre com afrontar un futur ple de crisis

L’acte estava organitzat per CGT Ensenyament amb l’objectiu d’acostar la comunitat educativa al debat i a la reflexió davant l’actual situació d’emergència climàtica i crisi de recursos.

El professor de secundària i autor del llibre ‘Educar per al col·lapse’, Jordi Marín, era divendres al Casal Popular La Gueralda per a presentar la seva darrera obra. Es tracta d’una reflexió des de les aules sobre com actuar amb el jovent tenint en compte el futur que se’ns presenta i que, segons Marín, comença a donar símptomes d’un col·lapse sistèmic. És a dir, un seguit de crisis com serien l’energètica, social, de biodiversitat i alimentària, entre altres. Però davant aquest futur poc encoratjador, encara hi ha camí per recórrer. Segons Jordi Marín, caldria pensar en clau de cooperativisme.
L’acte estava organitzat per CGT Ensenyament amb l’objectiu d’acostar la comunitat educativa al debat i a la reflexió davant l’actual situació d’emergència climàtica i crisi de recursos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: