Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Vilafranca inicia un procés participatiu per confeccionar el programa de govern 2023-2027

El programa es nodrirà de les propostes dels veïns i veïnes en trobades que es faran els dilluns d’aquest mes de febrer, i de propostes d’entitats i associacions i la plataforma 100×100 Vilafranca.

La candidatura encapçalada per Pere Sàbat inicia aquest mes de febrer un procés participatiu per recollir propostes i confeccionar el programa de govern que presentarà a les properes municipals. Són unes trobades que es fan tots els dilluns a la tarda a la seu d’ERC a Vilafranca sota el lema de ‘Construïm la Vilafranca de la propera dècada’ i que volen recollir en relació a diferents àmbits, consideracions que aporti la ciutadania que hi participi.

Per Pere Sàbat és important poder presentar una proposta de govern elaborada, clara, i participativa que sigui el màxim de transversal.

Els quatre dilluns del febrer serviran per parlar de Vilafranca a nivell urbanístic, econòmic, del benestar i de la cultura i el coneixement.

A banda d’aquestes trobades del febrer, membres de la candidatura s’estan reunint amb entitats i associacions de la vila, i també es recolliran les aportacions de la plataforma 100×100 Vilafranca.

Els republicans consideren que aquesta manera de treballar el programa representa un canvi d’estil i de les formes de fer política de l’actual equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: