Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC presenta Gemma Romeu de número 3, i vol descentralitzar biblioteca al carrer del Comerç

Romero ha explicat que Romeu s’ocuparà d’educació i esports, i avançant tot parlant d’equipaments culturals i educatius la voluntat de descentralitzar la Torras i Bages en una nau del carrer Comerç

Dilluns al matí, tot just davant del número 29 del carrer del Comerç el candidat del PSC a l’alcaldia, Francisco Romero, presentava la persona que ocuparà el número 3 de la seva llista. Es tracta de Gemma Romeu, veïna del Poble Nou, independent i que centrarà la seva atenció en temes d’educació i esports.

Vinculada a Fondistes Penedès, és membre també del Consell Escolar i de l’AFA de l’escola on han estudiat els seus fills.

Romero ha explicat també, tot just davant de la nau municipal del Carrer Comerç, la proposta d’ubicar-hi una biblioteca amb sala d’estudi i de lectura, amb una superfície de 650m2. Tot plegat reforçant la Torras i Bages com a biblioteca Central amb el seu fons bibliogràfic.

Tant Romero com Romeu han refermat que cal dotar i ampliar serveis destinats als estudiants de Vilafranca, i en aquest sentit la proposta de descentralitzar la biblioteca.

Tot parlant d’equipaments, i en aquest cas en l’àrea d’esports, Gemma Romeu explicava que cal posar al dia les instal·lacions esportives de Vilafranca apostant per l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: