Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca torna de Lleida amb un punt a la butxaca

Un penal transformat per Joan Vázquez, a 7 dècimes pel final, donava al Patí el segon punt de la temporada.

Un gol de Joan Vázquez a 7 dècimes per acabar va donar al Patí Vilafranca el segon punt del que portem de temporada. L’equip aconseguia empatar a 4 a la pista del Lleida un partit que començava ben de cara pels penedesencs.

Al Lleida li va costar arrencar, en un duel en què els vilafranquins van sortir endollats i amb la directa posada. Als 5 minuts Arnau Ribas posava per davant el Patí, i poc després Joan Vázquez feia el segon, gol que era anul·lat per controlar amb el patí. Poc després arribaria el 0-2, obra de Roger Martí, amb un xic de fortuna.

Una blava a Xus Fernández deixava l’equip amb inferioritat. Moment que els lleidatans van aprofitar per empatar. Primer Sergi Folguera transformant la directa, i Xavi Aragonès, veient porteria contra el seu ex equip.

Al segon temps, quan només havien transcorregut 50 segons, el Lleida capgirava la truita amb el tercer gol, de Sergi Duch.

Després d’una directa errada per cada equip. Una per Roger Martí, i una altra de Jepi Selva, Gabri Villares tornava a empatar, fent el 3-3.

Xus Fernández era un dels pilars, mantenint l’equip amb vida, aturant un penal a Nuno Paiva.

A sis pel final Jepi Selva tornava a avançar el Llista Blava. I quan tot semblava perdut, a manca de només 7 dècimes, penal a favor del Patí. Hi anava un dels menys habituals en aquestes accions. Un Joan Vázquez que va executar a la perfecció, anotant el 4-4 definitiu, i donant el segon punt de la temporada al Vilafranca.

A 7 jornades pel final, i amb tres últims partits contra Noia, Liceo i Barça, la permanència sembla un impossible, però toca seguir apurant totes les opcions. L’equip segueix cuer de l’OKLliga, i dissabte, a les 19:30h rebrà la visita del Voltregà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: