Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí, sense res a perdre, segueix perseguint el primer triomf del curs

L’equip de Toni Aranda busca guanyar per primera vegada aquesta temporada, després de doloroses derrotes contra Igualada, Caldes i Reus.

Aquest diumenge, a les 12h, el Patí Vilafranca es desplaçarà fins la comarca del Segrià per enfrontar-se al Lleida. Duel contra l’acutal novè classificat de l’OKLliga, un conjunt que enguany disputa competició europea i que ve de jugar entre setmana a la pista del Caldes.

Duel que es va saldar amb derrota pels nois d’Albert Folguera, que queien per 4-2. Pels lleidatans, dobles de Jepi Selva, l’incombustible que, amb 38 anys, aquesta temporada ja suma una notable xifra de 12 gols, sent el segon màxim golejador del seu equip.

Un dels dubtes serà veure si dos dels homes que van ser baixa contra el Caldes ja estaran disponibles diumenge. Ni Oriol Vives ni Joan Cañellas van poder prendre part en el duel de dimecres.

Per la seva banda el Vilafranca, amb tots els homes a disposició de Toni Aranda, excepte Arnau Güell, intentarà fer el que no ha estat capaç encara aquesta temporada: guanyar.

En les darreres jornades, l’equip s’ha quedat amb la mel als llavis, amb derrotes contra Igualada, Caldes i Reus, tres partits en què l’equip va oferir la millor versió de la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: