Divendres, 26 d'abril de 2024

El Patí lluita fins el final però cau davant un Reus que va suar de valent per sumar de tres

L’equip aconseguia anul·lar el Reus durant la primera part. En la segona els de Jordi Garcia acabaven capgirant el marcador, tot i que el Patí va disposar d’opcions d’empatar.

Després d’una primera part pràcticament perfecta davant el Reus, el Patí Vilafranca somiava una jornada més amb sumar el primer triomf de la temporada, però el desenllaç va tornar a ser el mateix de les 18 jornades anteriors, amb derrota per 2-3.

Un bon inici de partit, especialment en defensa, va permetre el Patí marxar amb victòria momentània al descans, gràcies al gol de Pablo del Rio, a 9 minuts per la mitja part. Tant Reus com Vilafranca disposaven d’una directa, cadascun sense encert.

Al segon temps el Reus intentava buscar la manera d’evitar la derrota en la visita al cuer de l’OKLliga, i després de molt picar pedra, la recompensa arribava en forma de gol. En menys de dos minuts Joan Salvat i Checco Compagno capgiraven el marcador, situant l’1-2.

A 8 pel final el xilè Diego Rojas feia el tercer pel Reus, i, quan semblava que el partit estava sentenciat, els vilafranquins tornaven a estar en la pomada gràcies a un gol d’Arnau Ribas.

Van ser 7 minuts en què el Patí buscava a la desesperada el gol de l’empat. A menys d’un minut pel final, una blava a Sergi Aragonès donava a Pablo del Rio la possibilitat de fer l’empat, però Martí Zapater va intervenir per salvar els 3 punts pels reusencs i confirmar la 17a derrota dels penedesencs aquesta temporada.

El proper diumenge, a les 12h, els vilafranquins visitaran la pista del Lleida, vuitè classificat amb 22 punts.