Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Patí cau contra un Voltregà que posa fi a 6 partits sense guanyar

Aquest proper cap de setmana s’atura l’OKLliga, amb motiu de la disputa de la Copa del Rei.

Amb 18 punts per disputar el Patí Vilafranca cada vegada està més a prop de certificar el seu descens de manera matemàtica. De moment la primera victòria del curs es segueix resistint. El Voltregà posava fi a la ratxa de 6 derrotes seguides superant els vilafranquins per 1-2.

Menys de 5 minuts va necessitar Aleix Molas per fer el 0-1. Un gol que va caure com un gerro d’aigua freda a la Poliesportiva.

A 3 minuts pel descans el Voltregà posava les coses més difícils. Humbert Serra transformava a la contra el 0-2.

El gol de Joan Vázquez al 10 de la segona va ser un bri d’esperança per un Patí que va lluitar per l’empat en una bona segona meitat, marcada, això sí, per les pèrdues que van poder significar el tercer del Voltregà.

Una blava a Jordi Burgaya a 5 pel final donava a l’equip la possibilitat de fer l’empat, però Gabri Villares no va aconseguir transformar la directa.

Al final 1-2. 18a derrota dels vilafranquins, que segueixen cuers amb 2 punts i no tornaran a jugar fins l’11 de març a la pista del Girona. Aquesta setmana l’OKLliga s’atura amb motiu de la disputa de la Copa del Rei a Calafell a partir de dijous.