Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, sense marge d’error, a pel primer triomf del 2023

Els vilafranquins buscaran refer-se del 0-4 contra el Girona B sumant el primer triomf del 2023 i tornar a guanyar a casa, cosa que no fan des de la primera jornada de lliga.

El FC Vilafranca vol deixar enrere una de les setmanes més complicades dels últims temps, després de la desfeta a casa contra el Girona B. L’equip tornarà a jugar per segona setmana consecutiva al Municipal, en un partit absolutament crucial davant el Castelldefels, actual sisè classificat, aamb 29 punts, a un del playoff.

Diumenge a les 12:30h, el camp ha de ser una olla a pressió, i el club ha treballat perquè l’afició recolzi l’equip de cara a un partit en què la victòria és pràcticament una obligació. El Vilafranca, en descens, avantpenúltim amb 19 punts, necessita sumar un triomf que, de moment, es resisteix en el que portem d’any.

El Vilafranca entrenava aquest dijous a la tarda en la penúltima sessió d’entrenaments, per preparar el partit de diumenge. Un dels aspectes clau serà sortir al 100% des de l’inici i no repetir els errors que van quedar patents davant el Girona B.

Al llarg d’aquesta setmana els jugadors més veterans de la plantilla han jugat un paper fonamental per intentar reconduir la situació i refer-se després de la desfeta.

D’altra banda, l’equip també buscarà la segona victòria de la temporada a casa. El degà penedesenc no guanya com a local des de la primera jornada de lliga, el 10 de setembre, contra el Vilassar, per 2-1. Des d’aleshores, el bagatge a casa aquesta temporada és de 4 empats i 4 derrotes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: