Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Base Marc Bartra, protagonista d’una II Copa Comarcal de futbol 7 benjamí en ple creixement

Els dos equips del Base Marc Bartra disputaven la final d’una Copa que ja es marca el repte per l’any vinent: créixer en nombre de participants.

El Camp de Futbol Municipal de La Múnia acollia aquest cap de setmana la jornada final de la II Copa Comarcal de Futbol 7 en categoria benjamí. Un esdeveniment organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès i destinat concretament a aquells equips de futbol no federats de la comarca.

Els 8 equips que hi participaven van disputar els seus corresponents partits des de mig matí. El plat fort del dia va ser la gran final, entre el primer classificat, el Base Marc Bartra A i el Base Marc Bartra B. El palmarès es completava amb el Subirats, tercer, i el Riudebitlles blanc, quart. Cinquè era l’Hortonenc i sisè el Riudebitlles blau; setè, l’amfitrió Castellví i vuitè el Torrelles. Alguns dels joves entrenadors i tutors de joc valoraven la segona edició de la Copa.

També satisfacció per part de l’organització. La jornada va sortir rodona: el cel també va acompanyar. Els quarts de final de la Copa es celebraven tres setmanes enrere a Sant Quintí; Vilafranca va acollir les semifinals, i per les finals el torn era per Castellví.

Des del dissabte totes les entitats ja poden lluir la copa de campions a les seves vitrines. De cara a l’edició de l’any vinent la intenció és poder ampliar el ventall i incloure un nombre major d’equips.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: