Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de 4 empats i una derrota, ‘el degà’ busca el primer triomf de l’any contra la Grama

El FC Vilafranca visita Can Peixauet aquest diumenge a les 11:45h, per intentar guanyar per primer cop en el que portem d’any. L’equip acumula 7 partits seguits sense victòria.

4 empats i una derrota, aquest és el balanç del FC Vilafranca en el que portem de 2023. L’inici de la segona volta no ha portat cap alegria a un conjunt penedesenc que segueix perseguint el primer triomf de l’any. Per intentar trencar aquesta ratxa, els de Cristian García visitaran el camp de Can Peixauet de la Grama.

Els colomencs són actualment 10ens classificats del grup 5è de Tercera Federació, amb 22 punts, 2 més que el Vilafranca. Dos conjunts de la zona baixa que pretenen fugir del descens i situar-se el més amunt possible lluny del fantasma dels possibles descensos compensats a Primera Catalana.

En el seu darrer compromís la Grama sumava un punt en la visita al Girona B. Partit en què els gironins semblaven sentenciar, situant-se amb 2-0 a favor, i que acabava igualant el rival del Vila amb gols de David Adán i Roger Garcia a 12 minuts pel final.

Per la seva banda el Vilafranca, que també empatava a 1 davant el Castelldefels, sortia del descens, gràcies sobretot a la derrota del Badalona contra el San Cristóbal.

El Grama – Vilafranca serà aquest diumenge, a les 11:45h, en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: