Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO revalida la seva condició de primer sindicat a l’Alt Penedès

El sindicat obtè un 45% de la representació a la comarca el 2022.

CCOO de l’Alt Penedès torna a guanyar les eleccions sindicals a partir del vot directe de les persones que treballen a la comarca, revalidant així la seva condició de primer sindicat després del tancament de l’exercici 2022.
CCOO ha obtingut 415 delegades i delegats, un 45% de representació dins els centres de treball, amb una diferència respecte la UGT de 111 delegats. La UGT és la segona força sindicat amb el 33% de la representació. Molt lluny queden altres opcions sindicals minoritàries, com USOC amb un 6%,
CSC amb el 4,5% o la CGT amb el 2,5%.
CCOO a l’Alt Penedès confirma la seva condició de primer sindicat a sectors amb molt pes econòmic i productiu a la comarca com el del cava, l’alimentació, l’automoció, la química, la metal·lúrgica o el transport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: