Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
CCOO ofereix assessorament per a la tramitació de l’ajut de 200€ per comprar aliments

CCOO ofereix assessorament per a la tramitació de l’ajut de 200€ per comprar aliments

Les oficines del sindicat a Vilafranca incorporen la tramitació telemàtica d’aquest ajut del Govern central entre els serveis que ofereixen als seus afiliats i a la ciutadania en general.

El sindicat considera que les persones en situació de vulnerabilitat social i econòmica tenen moltes dificultats per completar, de forma autònoma, tràmits i sol·licituds de prestacions de tot tipus. En molts casos, no disposen d’equips informàtics o no tenen prou coneixements per utilitzar-los, entrebancant-se en temes com el DNI o el NIE electrònics, els certificats digitals o, fins i tot, amb l’idioma.

Des de fa anys, CCOO té en funcionament un servei d’assessorament i suport per ajudar a aquests col·lectius en la realització de gestions sobre el Servicio Público de Empleo Estatal, el Servei d’Ocupació de Catalunya, l’Ingrés Mínim Vital, la Renda Garantida de Ciutadania, ajuts socials d’habitatge, beques, etc. Es tracta de l’Espai Sindical Obert, obert a persones treballadores i a la ciutadania en general, i gratuït.

Entre el 15 de febrer i el 31 de març, l’Agència Tributària mantindrà actiu un espai web per realitzar la sol·licitud del nou xec de 200 € per a l’adquisició d’aliments, una abonament únic adreçat a persones amb residència habitual a l’Estat amb baixos nivells d’ingressos o amb patrimoni reduït.

CCOO ha incorporat la tramitació telemàtica d’aquest ajut del Govern central entre els serveis que ofereix a la ciutadania entre altres al local de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: