Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge Vilafranca acull el 37è Cros del Col·legi Sant Ramon

La competició començarà a les 9.30 hores.

Aquest diumenge 5 de febrer tindrà lloc la 37a edició del Cros de Sant Ramon. Una cita tradicional i veterana al calendari esportiu de Vilafranca, que ja abarca diferents generacions participants en la cursa. El cros, com sempre, es celebrarà en circuit urbà pels carrers del barri Gòtic i pel barri de Les Clotes de Vilafranca.

La competició començarà a les 9.30 hores amb la categoria sènior. Cada mitja hora s’aniran engegant la resta: cadet, infantil, aleví, la cursa de mares i pares de l’escola, benjamí, prebenjamí, mainada, baldufes i tortugues (nascuts el 2020).

Es lliuraran trofeus als tres primers classificats de cada cursa, excepte Baldufes i Tortugues que tots els participants tenen medalles. En Mainada hi haurà trofeus pels tres primers, pel primer del col·legi i medalles per la resta. De Cadet a Prebenjamí, hi haurà medalles del 4t al 13è lloc, i trofeu pel millor classificat del col·legi a partir dels tres primers classificats.

Els participants podran inscriure’s i recollir el dorsal fins 30 minuts abans de l’inici de la seva corresponent cursa a les taules instal·lades a l’entra-
da principal del col·legi. Als alumnes de Sant Ramon se’ls facilitarà el dorsal el divendres anterior a la cursa i caldrà que portin l’equipació esportiva del col·legi per poder ser identificats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: