Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuts per a autònoms, microempreses i cooperatives

El Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès dona suport a la tramitació d’ajuts per a autònoms, microempreses i cooperatives.

El programa ‘Ocupació + Transformació’ del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat està dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses, cooperatives, associacions i fundacions amb activitat econòmica, que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades o sòcies treballadores i que adquireixin el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de 6 mesos.

L’empresa haurà de dur a terme, en el termini de 6 mesos des de la recepció de l’ajut i abans del 31 d’agost de 2023, una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o cap a l’economia digital.

El termini per demanar aquests ajuts és fins al dimarts 28 de febrer a les 15h. Les persones que necessitin suport per a la tramitació dels ajuts o suport per a la realització de les actuacions formatives, poden demanar la col·laboració del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 124 – ).

L’import dels ajuts és de fins a 5.000 euros i el pressupost d’aquesta convocatòria, finançada amb fons europeus, és de més de 7 milions d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: