Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir de dilluns la R4 tindrà afectacions per obres a La Granada del corredor Mediterrani

Adif inicia el dilluns una nova fase de les obres d’implantació de l’ample estàndard entre Martorell i Sant Vicenç de Calders, en el marc del desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

Aquests treballs es localitzaran al voltant de l’estació de La Granada i consisteixen en l’adaptació a l’ample mixt de les vies 1 i 2, i el muntatge d’aparells de via d’ample mixt.
Paral·lelament, a l’estació es prolongarà la longitud de les andanes, se’n renovarà la pavimentació per adaptar-les a persones de mobilitat reduïda, i es construirà un nou pas inferior dotat d’ascensors entre les dues andanes renovades, la qual cosa millorarà l’accessibilitat per als viatgers d’aquesta estació de la comarca de l’Alt Penedès.
Aquestes actuacions comportaran una restricció de la capacitat operativa. Per minimitzar-ne l’afectació, de forma conjunta amb el titular del servei, Generalitat de Catalunya, s’ha reprogramat el servei de la línia R4 per tal de garantir la mobilitat dels viatgers. D’aquesta manera, a partir del 6 de febrer entra en servei aquest reajustament horari. En una primera fase, se circularà en via única al pas per La Granada en els períodes de dillins fins el 13 de febrer, i del divendres 17 de febrer al 20 de febrer, i entre dissabte 25 de febrer fins al dilluns 6 de març, els trens amb origen o destinació Vilafranca iniciaran o finalitzaran a Sant Sadurní. Per garantir la mobilitat, els viatgers disposen de trens amb origen o destinació Sant Vicenç de Calders i s’establirà un servei complementari per carretera entre Vilafranca i Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: