Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i Calafell, últim contra cinquè, es veuen les cares per quarta vegada aquest curs

Tres vegades s’han vist les cares els dos equips aquesta temporada. A la primera volta, victòria inapel·lable del Calafell per 7-2.

Aquest cap de setmana torna l’hoquei patins a Penedès TV. Dissabte, a les 19:30h, des de la Poliesportiva, aquesta casa estrena transmissions esportives en directe amb el partit de la 15a jornada de l’OKLliga entre Patí Vilafranca i Calafell.

Tot un derbi intercomarcal que arriba amb dos equips en dinàmiques oposades. Els vilafranquins, cuers amb 1 punt, buscaran donar la sorpresa i sumar la primera victòria de la temporada, després de la derrota dissabte passat a Alcoi, i ja amb la cara nova de Gerard de Sivatte.

L’equip necessita de manera urgent la victòria si vol tenir alguna cosa a dir en la lluita per la permanència. Actualment, 10 punts del Sant Cugat, 12è classificat, i que ocupa la primera de les posicions de playout. Els vilafranquins haurien de signar uns números perfectes: mínim sumant 10 punts per igualar-se i tenint en compte que la resta d’equips seguiran sumant punts al seu caseller.

Per la seva banda, el Calafell, cinquè a la classificació, buscarà un triomf clau per no distànciar-se de la lluita per la segona posició, que ara té a sis punts. Els de Ferran López són un conjunt de Champions, un dels equips més destacats de la categoria i que compta amb jugadors diferencials com Martí Casas, segon màxim golejador de la lliga amb 21 gols. Un bloc sòlid que no ho posarà gens fàcil.

Existeixen tres precedents entre els dos equips aquest curs. De moment tres derrotes pels vilafranquins. 3-4 a la pretemporada, i mateix resultat al torneig de Nadal, fa un mes. En el duel de la primera volta, el passat 12 d’octubre, victòria calafellenca per 7-2.

Dissabte, a les 19:30h, Vilafranca – Calafell, en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, amb veus de Xavi González i Eric Guijarro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: