Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un detingut dissabte pel segrest i violació d’una menor a Vilafranca

Diumenge es coneixia la detenció d’un home arran de la denúncia d’una menor que l’acusa d’haver-la retingut contra la seva voluntat i haver-la violat al seu domicili.

Diumenge l’Alt Penedès es despertava amb la notícia de la detenció d’un home de 35 anys que estava acusat d’haver retingut i violat una menor a la sortida d’una discoteca de Vilafranca la matinada de dissabte. La jove, quan va poder escapolir-se, va presentar denúncia als Mossos d’Esquadra que van obrir una investigació per esclarir els fets. Ràpidament, la policia va poder identificar i localitzar el sospitós, així com el domicili on vivia. Finalment, el va detenir poques hores després de l’agressió sexual, dissabte a la tarda, a casa seva. La policia no només l’ha arrestat per un delicte d’agressió sexual, sinó també per detenció il·legal.El detingut és veí de Sant Martí Sarroca, segons ha confirmat el mateix ajuntament.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Vilafranca feia públic diumenge a la tarda un comunicat on condemnava rotundament l’agressió i qualsevol mena de violència masclista.

Així mateix, en el comunicat s’explicita que les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista, que atempta contra la llibertat i la dignitat de les persones i que degrada a les dones que hi pateixen i a la ciutadania en general. Un problema molt greu de la societat que no pot quedar silenciat.

Des de l’Ajuntament es vol mostrar l’absolut suport a la víctima i a la seva família i recorden que continuaran treballant per a eradicar aquesta xacra. Finalment, des del consistori també s’espera que el sistema judicial respongui amb contundència i estableixi una condemna exemplar.

El cas, sota secret de sumari, està en mans del jutjat de Vilafranca. Però sí que hem pogut saber que l’agressor encara està a comissaria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: