Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sessió informativa al Consell Comarcal per a propietaris d’habitatges que els vulguin llogar

Sessió informativa al Consell Comarcal per a propietaris d’habitatges que els vulguin llogar

La sessió vol respondre dubtes de propietaris en relació al lloguer d’un habitatge, parlant de temes com ara els contractes i la seva fiscalitat.

El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza aquesta xerrada per resoldre els dubtes que habitualment plantegen les persones propietàries. La sessió es farà el dijous 2 de febrer, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes del Consell Comarcal.

Es tractaran temes com els contractes de lloguer i la seva durada i finalització; els augments en la renda de lloguer i la seva regularització, i la fiscalitat dels contractes de lloguer (deduccions en la declaració de la Renda per als propietaris). També s’informarà sobre les novetats de la normativa estatal sobre els contractes de lloguer, que ha entrat en vigor aquest any.

També es presentarà als assistents el servei públic de lloguer que ofereix el Consell Comarcal i l’assegurança gratuïta per a la llar per a aquells propietaris que lloguin a través d’aquest servei.

La sessió podrà seguir-se de forma presencial o telemàtica, però caldrà inscripció prèvia a través de l’enllaç que es pot trobar a la notícia sobre aquesta xarrada al web del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: