Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní prolonga la vigència del Bitllet Social Gratuït 2022 fins a final de febrer 2023

L’Ajuntament de Sant Sadurní allarga la vigència del Bitllet Social Gratuït 2022 fins a final de febrer 2023.

Així, les persones jubilades i aquelles amb un grau de discapacitat igual o superior al 65% (o al 33% quan es vegi afectada la seva mobilitat) que es beneficien del bitllet senzill social del bus urbà enguany no caldrà que el renovin i poden continuar utilitzant el del 2022.

Aquesta mesura s’ha pres a l’espera de l’aprovació definitiva de l’ordenança fiscal reguladora del bus urbà en la qual se suspèn la taxa del bus urbà durant l’exercici 2023 i, per tant, en el moment que entri en vigor, el bus urbà passarà a ser gratuït per a tothom durant tot l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: