Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RAR acomiada l’any posicionat-se com un agent catalitzador de la cultura a la comarca

L’abril del 2022 es va presentar a Vilafranca el col·lectiu RAR (Rave Against Repression), format per una desena de joves penedesenques, que pretén utilitzar la música electrònica com a eina política

RAR ha organitzat prop d’una desena d’actes durant el 2022 i el darrer ha estat una festa per acomiadar l’any al Teatre Casal. Un dels organitzadors, Joan Pancorbo, parla de com important és oferir una alternativa d’oci a Vilafranca relacionada amb la música electrònica.

Per la seva banda, l’assistent Clara Gallardo, parla de la necessitat de trobar espais de cultura i oci segurs a Vilafranca.

La Cara B i Nahoomie van ser els artistes encarregats de posar ball als assistents. L’estètica de la festa va anar relacionada amb els balls de tarda tradicionals adaptant-los als nous temps. La segona part de la sessió va ser al Forat del Pany de la mà del duet DJ Service.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: