Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pontons decreta dos dies de dol per l’assassinat d’una dona trobada en un terreny del municipi

La seva parella l’hauria assassinat l’any 2021 i després enterrat el cos en una finca de Pontons. Un forat va despertar sospites i finalment es va demanar a la Guàrdia Civil que ho investigués.

Les restes de la dona -que, presumptament, va morir a mans del seu marit l’any 2021- les van trobar la setmana passada en una finca del municipi de Pontons. L’Ajuntament va convocar dissabte al migdia una concentració ciutadana per condemnar l’assassinat.

L’alcalde Josep Tutusaus va llegir una declaració institucional on va posar de manifest el rebuig del municipi a la violència de gènere, i va remarcar la consternació dels veïns i veïnes. Apuntava també que el presumpte assassí va escollir Pontons de forma circumstancial.

Pontons ha declarat dos dies de dol per l’assassinat de la dona; i Tutusaus refermava el compromís en la lluita contra la violència masclista.

El presumpte autor del crim està en presó provisional sense fiança des de dijous i el cas segueix sota secret de sumari, tot i que ja ha transcendit que el presumpte assassí va comprar un terreny a Pontons i uns mesos més tard va començar a fer un forat sospitós a la finca, cosa que va alertar el primer tinent d’alcalde i també a alguns veïns i veïnes, que van avisar a la Guàrdia Civil. Un cop obtinguts els permisos, la policia va entrar a la finca fa pocs dies i van descobrir les restes de la dona soterrades i repartides en diverses bosses de plàstic.

Segons la investigació, els fets van tenir lloc l’estiu del 2021 i no constaven antecedents de violència entre la parella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: