Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola disposarà de dues sales de lectura i estudi a partir de divendres

Olèrdola disposarà de dues sales de lectura i estudi a partir de divendres

Una de les sales està ubicada a l’edifici de Correus de Moja, i l’altre al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, per ser-ne usuari cal ser major de 16 anys.

Aquest proper 3 de febrer s’ha programat una jornada de portes obertes a les dues sales de lectura i estudi que entren en funcionament en equipaments municipals d’Olèrdola. A les 5 de la tarda, al Centre Cívic Gatzara, es podrà conèixer aquest nou espai a Sant Pere Molanta. A partir de 1/4 de 7de la tarda, s’ha programat la jornada de portes obertes a l’edifici de Correus de Moja.

Per ser usuari d’aquestes sales d’estudi i de lectura cal tenir més de 16 anys i sol·licitar les claus intel·ligents d’accés a través d’una instància a l’Ajuntament. L’usuari haurà de signar el full d’entrega de les claus intel·ligents, amb els drets i deures que té com a usuari del servei. L’horari de les sales és de 9 del matí fins a la mitjanit.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha agraït la subvenció rebuda per part de la Diputació per a la instal·lació de les claus intel·ligents que permeten els accessos per les sales de lectura i estudi.

Les sales de lectura i estudi són un espai on l’usuari/a tindrà un espai per fer lectura dels llibres que hi ha a les sales, i/o fer estudi. L’ objectiu és la promoció de la lectura i l’estudi, així com oferir un altre espai de convivència i de reunió dels veïns/es del municipi.

Les sales tenen una petita biblioteca on el préstec és autogestionable. Els volums que ara estan a disposició dels usuaris provenen de cessions del Bibliobús i de donacions de persones particulars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: