Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sospites de veïns i Ajuntament, clau per acabar trobant la tomba de la dona morta a Pontons

Alguns veïns van alertar l’Ajuntament de moviments estranys en un terreny de La Ponderosa, on finalment es va trobar el cos esquarterat d’una dona.

Un terreny en la urbanització La Ponderosa, apartat i amagat dels veïns va acabar sent el lloc triat per l’home acusat d’homicidi per tal d’enterrar el cos de la seva parella.

En principi res feia pensar als veïns propers que podia produir-se una situació semblant. Segons explica l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, uns veïns els van portar unes fotografies i els explicaven accions que els semblaven estranyes en aquell espai. El primer pensament va ser que es tractava d’animals enterrats, i per això van avisar al Seprona de la Guàrdia Civil.

Tutusaus explica també que presumpte assassí sabia que no podia edificar, i que va comentar als veïns que feia una fosa sèptica. Sempre però eren explicacions confoses i fins i tot contradictòries, segons remarca Tutusaus que els explicaven els veïns amb el que va tenir algun contacte.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Pontons, Jorge Díaz, va ser el qui va tenir més clar des del principi que allà hi havia alguna cosa estranya.

Ell és també el responsable de seguretat ciutadana i medi ambient de l’Ajuntament, i va considerar que després del que havien explicat els veïns veient el terreny calia investigar una mica més. Els va sembla molt rar que una persona estès dos dies fent un gran forat, per desprès tapar-lo i prendre moltes precaucions per tal que no s’hi acostessin animals salvatges.

Ara remarca que tant ell com els veïns que tenir les primeres sospites estan satisfets d’haver ajudat a trobar el cos de la dona i que s’hagi pogut detenir el presumpte autor dels fets.

De moment el cas continua sota secret de sumari, i les investigacions continuen obertes per aclarir per exemple també perquè sembla que fins ara ningú ha reclamat el cos de la dona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: