Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres a la C-15 comporten importants afectacions entre Canaletes, a Mediona, i Igualada

Tant avui com demà dijous no es pot circular entre 9h i 18.30h per aquesta via en cap dels dos sentits des de l’enllaç de Mediona (Canaletes) fins l’enllaç de la C-15 amb la N-II, a Vilanova del Camí.

Segons ha informat l’empresa Eix Diagonal als municipis afectats, a partir d’avui dimecres hi ha una important afectació en la circulació de vehicles a la carretera C-15 a causa de les obres d’ampliació que s’hi estan fent.

En sentit nord, en direcció a Igualada, la C-15 queda tallada en principi fins al 30 de març. Per això el trànsit es desviarà des de Canaletes, on hi ha una semaforització especial, fins a Igualada per la BV-2304 i la C-244.

En canvi, en sentit sud, en direcció Vilafranca, sí que es podrà circular per la C-15 excepte avui i demà perquè s’estan fent voladures i altres actuacions entre les 9h i les 18.30h.

Aquest matí al voltant de les 8h s’ha produït un accident a la via a l’alçada de Vilafranca en sentit nord i la sortida 17 ha quedat tallada provocant retencions. Segons el Servei Català de Trànsit la situació ha quedat normalitzada al voltant de les 10h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: