Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon tanquen un primer cap de setmana d’èxit

Les Festes de Sant Raimon han tancat el seu primer cap de setmana amb satisfacció.

Sota l’organització de l’Agrupació de Raimons i Raimundes, les festes arrencaven divendres amb el tast dels Raïmons, que en aquesta ocasió consistia en un maridatge de vins i patè a Cal Bolet. El tast es va celebrar amb l’aforament complet.

Després del tast, el castell de focs, a càrrec d’Els 3 mosqueters, anunciava des de la plaça del Penedès l’inici oficial de la celebració, que va comptar amb un dels seus plats forts el dissabte a la nit amb el concert de La Salseta del Poble Sec.

Diumenge al vespre, un dels responsables de l’Agrupació de Raimons, el Raimon Cuyàs, feia un balanç altament positiu.

La Salseta del Poble Sec feia deu anys que no venia a Vilafranca però la seva presència ha estat durant molts anys imprescindible en la celebració de les festes d’hivern. El vocalista de la formació, Salvador Escribà, ho explicava a Ràdio Vilafranca i Penedès TV poc abans del concert de dissabte.

A banda del concert de la Salseta, les festes van comptar amb altres propostes per a diferents tipus de públic. El vespre de drill a la plaça Sant Joan, el concert de Xavi Díaz grup al Sam Casino, les sardanes o les havaneres amb el grup Xató han estat algunes de les activitats.
Una de les que també ha tingut molt d’èxit ha estat la tarda de màgia que tenia lloc dissabte a la plaça Llorens i Barba i a la Rambla Nostra Senyora.
Ara, a partir del divendres torna l’activitat de les festes d’hivern amb un segon cap de setmana carregat de propostes.

Les festes es tancaran el diumenge 22 amb teatre i música en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: