Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon tanquen amb balanç satisfactori

Les Festes de Sant Raimon han tornat a la plena normalitat amb una programació festiva amb propostes per a tots els gustos i edats.

S’han celebrat un total de vint-i-dos actes. Aquest ha estat el segon i darrer cap de setmana de les festes i començava el divendres amb el sopar del Bitllet que es va celebrar al Casal. Els tiquets per assistir-hi tenien un preu simbòlic de 5€ . Dissabte a la tarda arriba el torn de les activitats infantils organitzades pels esplais de Vilafranca. A la plaça de Jaume I, hi haurà jocs enmarcats en el centre d’interès dedicat als Jocs Olímpics. Uns actes organitzats conjuntament entre el GEP, el MIV i l’agrupament escolta Pere II i Santa Maria de Foix.
L’activitat s’oferia a tots els infants de la vila i era una bona manera de fer conèixer l’oferta del lleure dels esplais.
La tarda–vespre de dissabte venia carregada de propostes musicals ben diverses, a destacar el concert a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa, de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, amb guixeta inversa, destinant els beneficis a l’entitat Entretots, que treballa per millorar les condicions de vida de les persones amb mobilitat reduïda.
El director de l’escola Carles Sanz, va donar veu a la presidenta de l’entitat, Carme Garrido, abans d’iniciar el concert.
Un altre dels moments musicals de dissabte va ser al Claustre dels Trinitaris, amb el concert Fakers a càrrec de David Palau.
Però el plat fort de la nit del dissabte era el concert al Casal dels grups Músics de Carrer (Tribut a Txarango) i Tiramisuuu’s.
Per tot plegat el president de l’agrupació de Raimons, Raimon Bové , fa un balanç del tot satisfactori de les festes del 2023.
Tancava el programa de les festes un darrer concert, Mediterranean Guitars amb Javi Martínez i Xavi Díaz, a la Capella Sant Joan interpretant temes de Paco de Lucía, Vicente Amigo i Chick Corea, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: