Divendres, 26 d'abril de 2024

L’Atlètic s’emporta el derbi i fa un pas de gegant en la lluita pel playoff

Els de Parxi Atsarà es consoliden en la 3a posició del Subgrup 3B de Segona Catalana, amb 10 punts d’avantatge sobre el quart classificat. De finalitzar així la lliga, jugarien playoff d’ascens.

L’Atlètic Vilafranca s’emportava els tres punts en el derbi als Tres Pins de Moja, amb una victòria treballada per 1-3.

El primer gol no va trigar massa en arribar. Als 13 minuts un gol en pròpia porteria posava els vilafranquins per davant al marcador.

Al 34 de partit, un xut creuat de Dani Pérez suposava l’empat a un.

Després d’un inici disputat de la segona part, l’Atlètic obria escletxa per sentenciar el partit en només 5 minuts.

El pitxitxi Boada, anotava l’1-2 amb el seu divuitè gol de la temporada al 72 de partit, i al 77, Martí de Castro feia l’1-3 definitiu.

Victòria que manté l’equip en tercera posició amb 30 punts, 10 per sobre del quart classificat amb 7 partits de lliga per davant.