Dissabte, 27 d'abril de 2024

L’Arenys frena en sec un Noia que cau a la quarta posició

El Noia ha sumat un punt en la visita al penúltim classificat. Resultat insípid pels penedesencs, que es veuen superats a la classificació pel Reus, i ara són quarts.

El Noia Freixenet tornava d’Arenys amb un punt, després de l’empat a 2-2 contra el penúltim classificat de l’OKLliga. Punt que sap a poc pels cavistes, que ara cauen a la quarta posició, amb 32 punts, a 6 del Liceo que es segon.

Una jornada més tornava a veure porteria Xavi Costa, amb gol a sis pel descans, i enviar el partit amb victòria momentània dels sadurninencs.

Un bon inici dels locals servia per capgirar el marcador. Doblet de Marc Pujadas, que en pràcticament 3 minuts situava l’electrònic amb 2-1.

I reacció immediata del Noia, que tornava a empatar mig minut després amb gol d’Aleix Esteller.

El Noia perd pistonada en la lluita per la segona posició i diumenge se les tornarà a veure amb un altre equip de la zona baixa, l’actual avantpenúltim classificat: el Sant Cugat.