Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’àlbum de cromos del Casal i del Xamba ja és una realitat

Les existències s’exhaurien en només 24 hores.

Curiosa iniciativa la de dues entitats vilafranquines. Després de mesos al forn, ja està a la venda l’àlbum de cromos del Casal i el Xamba, en què tots els jugadors i jugadores d’ambdós club tindran el seu protagonisme per igual.

Aquest dimarts diferents establiments de Vilafranca posaven a la venda aquest àlbum, a un preu de 3 euros, i els corresponents sobres de cromos, a un 1 euro cadascun. En aquesta primera tongada, 400 àlbums que es van esgotar en només un dia. A partir de la setmana que ve tornaran a posar-se més a la venda.

A més, per a aquells o aquelles que els hi faltin pocs cromos per completar la col·lecció podran demanar específicament els que manquin, com es fa a les tradicionals col·lecions de cromos de futbol.

Durant l’acte de presentació a la Sala Zazie de Vilafranca, alguns jugadors de Casal i Xamba, com Xavi Luiz o Alba Adán, es mostraven il·lusionats al veure la seva cara a l’obrir un sobre de cromos: “és una mica com quan èrem petits i fèiem col·lecció de la lliga de futbol”. També comentaven que serà divertit “per fer bromes amb els companys”. En definitiva, una iniciativa molt ben rebuda per tots i totes.

Els cromos i els àlbums es podran adquirir als comerços del Centre de Ca la Madrona, al Forn Mitjans, a Cal Mestres, i al Va de gust; a la Girada, a Catim i a Metròpolis, i a l’Estanc Solsona, del barri del Poblenou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: