Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ADN confirma que la dona enterrada a Pontons és la desapareguda l’estiu del 2021 a Barcelona

L’ADN confirma que la dona enterrada a Pontons és la desapareguda l’estiu del 2021 a Barcelona

Es deia Ruth R.P, de 42 anys, i veïna de Barcelona

La Guàrdia Civil ha confirmat amb proves d’ADN que el cadàver trobat el 3 de gener enterrat en una finca de Pontons (Alt Penedès) es correspon a la dona que suposadament hauria matat l’investigat en el cas: Ruth R.P., espanyola de 42 anys i veïna de Barcelona, segons ha donat a conèixer l’ACN.

L’home, veí de Barcelona de 43 anys, que és l’actor Jorge Ferrandis, va ser detingut a la capital catalana el 3 de gener i va ingressar a presó com a presumpte autor de la mort de la dona trobada enterrada a la seva finca. Aquell mateix dia els agents ja van fer un registre en un pis de l’home a Barcelona, on van trobar pertinences personals de la dona, així com eines susceptibles d’haver-se fet servir per a l’excavació de la tomba.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: