Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera fase del PIICC acabarà a finals de març, que ja avança la segona fase

El Pla d’Intervenció Integral al Centre i el carrer Comerç està en marxa des de fa 2 anys, i en aquests moments ja es comença a desenvolupar la seva segona fase.

El tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, ha explicat en el decurs d’una visita a les obres que s’estan fent a la confluència entre els carrers Puigmoltò i Sant Jocund que la previsió és que a finals de març la primera fase d’aquest Pla estigui acabada.

Així mateix en aquesta zona s’ha fet una reurbanització que ha permès fer-la més sostenible, accessible i també millorant la mobilitat segura al voltant dels centres escolars.

Romero també ha recordat que la descoberta de restes de l’antiga muralla medieval de la vila ha permès que s pogués identificar el traçat desconegut d’aquesta part de la muralla. Un traçat que ha quedat definit amb un paviment diferenciat. Quan acabi l’obra s’hi col·locarà una placa informativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: