Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Múnia acull les finals de la Copa Benjamí de futbol 7, organitzada pel Consell Esportiu

Una vuitantena de jugadors prenen part en aquesta competició de Copa, que viu la seva fase final aquest dissabte a La Múnia.

Per segon any el Consell Esportiu de l’Alt Penedès ha organitzat la Copa de futbol 7 en categoria benjamí. Un torneig que s’estrenava la temporada passada amb l’objectiu de fomentar la competitivitat entre els equips de casa nostra durant el curs escolar. Una primera edició exitosa, que va donar peu a mantenir el projecte aquest 2023.

La competició arrencava el passat 21 de gener, a Sant Quintí amb els quarts de final, i la participació de 8 equips de la comarca: dos conjunts del Base Marc Bartra de l’Espirall, altres dos del Riudebitlles, més un de Torrelles, Hortonenc, Subirats i Castellví. El darrer cap de setmana, Vilafranca era l’escenari de les semifinals i aquest proper dissabte, les finals seran a La Múnia.

Dissabte, a les 12:15h, els dos equips del base Marc Bartra es veuran les cares a la final; abans a les 10:45, es disputarà el partit pel tercer i quart lloc, entre Subirats i Riudebitlles Blanc.

Simultàniament, a les 10:45h, Castellví i Torrelles jugaran pel 7è i 8è lloc; i a les 12:15h Riudebitlles Blau i Hortonenc jugaran pel 5è i 6è.

L’objectiu de la Copa és seguir visibilitzant i generant caliu en l’àmbit de l’esport escolar. L’experiència de l’any passat ha estat clau.

La disputa d’aquesta Copa també coincideix amb l’inici de les segones fases de les diferents competicions escolars. Des del Consell Esportiu la valoració del curs actual és del tot positiu i expliquen que la tendència del nombre d’equips i participants continua a l’alça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: