Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 39a Mostra artística Sant Raimon de Penyafort s’inaugurava divendres amb diverses activitats

Diumenge a les 12h continua la programació amb el concert del Cor Xamusia a la Casa de Cultura Mas Catarro.

La Mostra obria les seves portes divendres amb l’acte d’inauguració a la Casa de Cultura Mas Catarro dels Monjos. Una mostra en la que, sota el lema ‘La fusió de les arts’, s’hi poden trobar obres de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital. Diumenge, en el marc de la mostra, tenia lloc el taller de ceràmica Raku a càrrec de Zenc Ceràmica a Mas Catarro i tallers infantils a la Quadra. El programa d’actes ha continuat aquesta setmana amb el tastet artístic Fluor Infantil i seguirà diumenge a les 12h amb el concert del Cor Xamusia també a la Casa de Cultura Mas Catarro.
La mostrarà restarà oberta fins al 3 de febrer. L’horari d’obertura de l’exposició serà els dilluns, de 18 a 21 h, de dimarts a divendres, de 15 a 21 h, i el diumenge 15 de gener, de 10.30 a 13.30 h. El lliurament de premis serà divendres 27, i tots els actes i activitats són gratuïts i oberts al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: