Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inici d’any complicat pels Monjos Bàsquet Club amb dues derrotes consecutives

L’equip tancava el 2022 amb 5 victòries consecutives.

Després d’un gran inici de temporada, l’equip sènior dels Monjos arribava a l’aturada nadalenca de la competició amb 5 victòries consecutives i un gran balanç de 7 victòries i només 2 derrotes. Grans prestacions de l’equip d’Uri Carmona, que agafava les regnes de l’equip a l’estiu, engegant un nou projecte que, de moment, està donant resultats.

Per contra, les primeres setmanes del mes de gener estan sent un continu mal de cap. Dues derrotes seguides en els dos primers partits de l’any i la mala sort en forma de lesió d’un dels homes importants de l’equip: Manel Ruiz serà baixa de llarga durada per una lesió al tendó d’Aquil·les.

Després de caure en un competit duel contra l’aleshores líder Cornellà, aquest diumenge derrota davant l’Aguiles per 19 punts.

L’equip es va veure per sota al marcador des de l’inici, perdent al descans per 9 punts. El duel va quedar sentenciat al tercer quart amb un parcial de 10 a 21 situava el partit a una diferència pràcticament impossible. Al final derrota per 50 a 69.

A partir d’aquest cap de setmana, l’equip té una oportunitat d’oblidar aquests darrers resultats. Diumenge a les 17:45, partit a casa contra el Salou. Els Monjos encara tenen moltes opcions de lluitar per grans coses. Ara mateix, amb dos partits pendents, es troben a 4 victòries del líder.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: