Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gala de presentació de la temporada d’espectacles a Vilafranca

La gala de presentació de la temporada d’espectacles permet desgranar una oferta diversa que combina artistes consolidats amb noves promeses.

Aquest dimecres al vespre tenia lloc la gala de presentació de la temporada d’espectacles professionals al teatre Cal Bolet i a l’Auditori M. Rosa Juncosa de Vilafranca. La gala, presentada per la periodista Laia Paretas, va permetre desgranar una graella de dinou espectacles de diferents formats, pensats per a diversos públics i que inclouran des d’artistes consolidats fins a noves promeses de l’escena. Concretament, es podrà gaudir de 9 concerts, 7 obres teatrals i 3 espectacles de dansa, dos d’ells, emmarcats dins del Dansòmetre. El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, destacava la resposta del públic durant la temporada passada i la diversitat de propostes de la nova temporada per seguir atraient diferents tipus d’espectadors.

Durant la gala, diferents artistes que portaran els seus treballs a Vilafranca van esbossar les seves propostes. La Flyhard, per exemple, portarà a Cal Bolet ‘La pell fina’, de Carmen Marfà i Yago Alonso, el proper 26 de febrer. Una obra que arriba ja amb les entrades exhaurides.

Una altra proposta destacada serà ‘Flor de maig’, de la companyia Xavi Gumà i Verònica Hernández Royo.

La peça parteix de la llegenda penedesenca de la Dama de Can Fàbregas es podrà veure a Cal Bolet el 28 d’abril, la vigília del Dia Mundial de la Dansa.

La temporada de teatre s’iniciarà amb ‘Moriu-vos’, un espectacle de mirada crítica i rebel contra la idea establerta de vellesa i les respostes que dona la societat.

Aquesta peça es podrà veure el 12 de febrer a Cal Bolet i des del Servei de Cultura s’ha fet una crida per a persones majors de setanta anys que vulguin participar a l’espectacle.

La programació començarà el diumenge 5 de febrer amb el concert de la banda barcelonina Mishima, que presentarà el seu últim treball ‘L’aigua clara’. D’altra banda, Anna Roig estrenarà el seu nou treball ‘Aportar bellesa al món’ en el primer dels primers concerts de gira d’aquest seu nou treball.

Per l’Auditori Municipal també passaran artistes de la talla de Quimi Portet, la Camerata Penedès i altres propostes de circuits més alternatius com Maestro Espada. En aquesta ocasió també s’ha optat per a programar els joves cantautors Oriol Casals i Gabriel Kazz a l’Espai Jove La Nau.

Tots els detalls de la programació i la venda d’entrades i abonaments es poden trobar al web espectacles.vilafranca.cat.

La gala, a més, va ser enregistrada per Penedès TV i es podrà veure aquest diumenge a les 13h i a les 23h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: