Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots comencen els assajos de canalla i l’assaig jove

Els Xicots comencen els assajos de canalla i l’assaig jove

Aquest dimecres, els Xicots comencen els assajos de canalla i també l’assaig jove.

L’equip tècnic, liderat per la nova cap de colla Tamara González, ha planificat una temporada 2023 que comença amb el treball dels més petits i dels joves de la colla, grups que seran els primers en reprendre l’activitat castellera a Cal Noi Noi.

Els assaigs de canalla seran els dimecres de 19.15 a 20.30h, i els divendres de 19.45 a 21h. L’equip de canalla està liderat per Ariadna Mata i Oriol Bolet amb la idea de fer equip i treballar intensament per millorar la gestió emocional, la disciplina i la organització de la canalla.

Per altra banda, enguany també es torna a organitzar l’assaig jove, que es farà tots els divendres a partir de les 20h. La cap de joves és Irene Casanellas i vol fomentar la cohesió del grup de joves de la colla, tecnificar totes les parts del castell i generar cantera.

Els assajos són totalment oberts.

D’altra banda, el passat dia 28 de desembre es va estrenar el documental ‘José Andrés i la seva família a Espanya’ a DiscoveryPlus. En aquest documental, els Xicots i Vilafranca hi prenen part a través de l’experiència que aquest prestigiós cuiner i activista va viure el passat mes de març junt amb dues de les seves filles, participant en la diada de dones ‘Heroïnes anònimes, homenatge Carme Alomà’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: