Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lisbeth Murga, Adrià Machuca i Unai Peña formaran part de la llista d’ERC a Vilafranca

Des del partit encara no s’ha decidit en quin número de la llista aniran aquestes tres joves

El candidat a l’alcaldia de Vilafranca per part d’ERC, Pere Sàbat, i la diputada republicana Marta Rosique han presentat tres nous noms de la candidatura: Lisbeth Murga, Adrià Machuca i Unai Peña. Els tres són membres del Jovent Republicà, tot i que des del partit encara no s’ha decidit en quin número aniran, i han explicat els cinc àmbits als quals dedicaran les seves forces. Unai Peña

El candidat Pere Sàbat ha explicat que l’habitatge i l’ocupació seran dos dels eixos principals del seu programa i Marta Rosique ha apuntat com és d’important tenir en compte la perspectiva de tothom, sobretot dels joves, que són qui aportaran “la seva experiència vital”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: