Dijous, 25 d'abril de 2024

El Noia s’emporta tres punts soferts davant un valent Sant Cugat

El Noia es va emportar un duel que va començar amb tres gols en els primers cinc minuts, i amb una gran actuació dels porters, que van contribuir a mantenir el resultat.

Baptiste Bonneau pels visitants i l’MVP Blai Roca pels sadurninencs, tots dos porters van ser els clars protagonistes d’un disputat Noia – Sant Cugat que va acabar amb victòria local per 2-1.

Un triomf patit fins la botzina final per un Noia que volia oblidar l’ensopegada a Arenys aprofitant les bones sensacions de la victòria de dijous a Sarzana en la primera jornada de Champions.

Un bon inici va permetre els cavistes avançar-se passat un minut i mig de joc gràcies a Xavi Costa i el seu 17è gol de la temporada.

Un gol que va rebre la ràpida resposta, només dos minuts més tard per part del Sant Cugat i autoria de Joan Farnés.

El Sant Cugat, que es guardava el killer Pau Gilabert a la banqueta, plantava cara en el duel de l’Ateneu, però l’empat va durar només un minut: el que va trigar Jordi Bargalló en fer el segon pel Noia.

El marcador no es tornaria a moure, i no seria per intents; però els pals i una sòlida actuació de tots dos porters van impedir-ho.

Al segon temps, amb la desena falta, cada equip va disposar d’una directa: ni Gilabert, ni Gabarró van trobar porteria.

A l’espera que el Reus jugui el seu partit aquesta jornada, el Noia suma tres punts per situar-se tercer provisionalment. Diumenge a les 12:15h, tocarà visita al Reus: duel amb la tercera plaça en joc.