Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Noia Freixenet enceta la segona volta amb l’ambició de tornar a aixecar un títol

El Noia Freixenet enceta la segona volta amb l’ambició de tornar a aixecar un títol

En l’horitzó de l’equip sadurninenc es troba la disputa de la Copa del Rei i l’inici de la fase de grups de la Champions, el proper 26 de gener.

Una primera meitat de temporada brillant ha omplert d’optimisme el Noia Freixenet, que aquest diumenge a les 12:15h disputa el segon partit de la segona volta a la pista de l’Arenys.

Els sadurninencs, actuals tercer classificats de la lliga han completat de moment tots els objectius. Van aconseguir la classificació per la Copa del Rei com a caps de sèrie, al tancar la primera volta de lliga entre els quatre primers. Fins i tot, l’equip ha arribat a ser segon, en el frec a frec que encara manté amb el Liceo.

La temporada passada l’equip es quedava a les portes de disputar la final pel títol d’OKLliga. Enguany hi ha motius per confiar.

En els propers mesos l’equip té en l’horitzó la segona volta de l’OKLliga però també la disputa d’una il·lusionant Copa del Rei, entre el 2 i el 5 de març, al pavelló Joan Ortoll de Calafell.

La Champions també serà un motiu per somiar. El Noia es classificava per la fase de grups com un dels 16 millors equips del continent. Des del proper 26 de gener els penedesencs lluitaran per un lloc a la final a 8 amb Porto, Trissino i Sarzana.

Però abans de pensar en el futur, el Noia té la vista posada en sumar els 3 punts aquest cap de setmana contra l’Arenys, diumenge, a les 12:15h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: