Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca torna a la feina per començar el 2023 amb bon peu a Vilassar

Diumenge, a les 18h el FC Vilafranca visita el Vilassar per començar la segona volta de campionat en el primer partit de l’any

El FC Vilafranca ha tornat a trepitjar la gespa del Municipal aquesta setmana amb el retorn als entrenaments el passat dilluns. Jugadors, cos tècnic i directiva es retrobaven pocs dies després de començar el 2023 per tal de preparar el primer partit de l’any, diumenge, a les 18h, al camp del Vilassar, on començarà la segona volta de la lliga.

Els penedesencs tenen davant seu un partit important contra el Vilassar, un rival directe a la classificació. El rival, però, arriba en una situació molt més compromesa: ara mateix és penúltim, amb 10 punts, 6 per sota del Vilafranca, que tancava la primera volta fora del descens (12è, amb 16 punts).

L’equip dirigit per Cristian García ja treballa perque aquest nou any sigui molt més tranquil que l’anterior, en què les urgències i el patiment s’havien convertit en una constant. Els jugadors han tornat amb ganes de reivindicar-se.

Godbless és un bon exemple dels jugadors que busquen tenir un 2023 més pròsper, especialment en l’apartat de lesions, que ha perjudicat constantment l’equip.

Diumenge, a les 18h, i en directe per Ràdio Vilafranca, el degà visita el Xevi Ramon per enfrontar-se al Vilassar. L’equip buscarà, com a mínim, repetir el resultat de la primera volta, en què els penedesencs es van imposar per 2-1 en l’estrena de la lliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: