Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detingut per violar una menor a Vilafranca

Detingut per violar una menor a Vilafranca

Els fets van passar la matinada de dissabte i el presumpte autor, de 35 anys, va ser detingut el mateix dissabte a la tarda després que la noia pogués marxar de casa d’ell i denunciar l’agressió

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dissabte a la tarda un home de 35 anys per presumptament haver violat una menor la mateixa matinada de dissabte a Vilafranca, segons ha avançat Catalunya Ràdio i ha confirmat el govern vilafranquí. Els fets, segons han apuntat fonts coneixedores de la investigació a Catalunya Ràdio, haurien passat a Vilafranca dissabte a altes hores de la matinada, quan la menor sortia d’un local d’oci nocturn i el presumpte autor de l’agressió sexual la va retenir il·legalment i la va segrestar a l’interior del seu vehicle. De la discoteca va anar a casa seva, on la va violar.

Segons Catalunya Ràdio, la menor va poder sortir de casa el sospitós i va denunciar-ho als Mossos d’Esquadra, que van obrir una investigació per esclarir els fets. Ràpidament, la policia va poder identificar i localitzar el sospitós, així com el domicili on vivia. Finalment, el va detenir poques hores després de l’agressió sexual, dissabte a la tarda, a casa seva. La policia no només l’ha arrestat per un delicte d’agressió sexual, sinó també per detenció il·legal.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Vilafranca ha enviat aquest diumenge a la tarda un comunicat on condemna rotundament l’agressió i qualsevol mena de violència masclista. Així mateix, l’Ajuntament de Vilafranca “vol mostrar el seu absolut suport a la víctima i a la seva família i recorda que continuarà treballant per a erradicar aquesta xacra”. Finalment, des del consistori també es vol agrair la tasca dels Mossos d’Esquadra per la detenció de l’autor dels fets i espera que el sistema judicial respongui amb contundència i estableixi una condemna exemplar.

Qualsevol dona víctima de violència masclista pot acudir al Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD), trucant al telèfon 93 890 32 18 o escrivint al correu electrònic , on se li oferirà atenció social integral. Així mateix, es recorda que en cas d’emergència, cal trucar al telèfon contra la violència masclista, 900 900 120, un servei d’atenció permanent gratuït, confidencial i que funciona tots els dies de l’any durant les 24 hores del dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: